Gyümölcsös kosárka

díszített gyümölcsös kosárkák

Gyümölcsös kosárka

A gyümölcsös kosárka mutatós, egyszerűen elkészíthető és nagyon finom sütemény. A linzer kosárkákat megtöltjük vanília krémmel, pudinggal. A krémre színpompás gyümölcsöket teszünk, ha még egy kis csokoládé díszt is teszünk rá az eredmény maga lesz a tökély.

gyümölcsös kosárkák

A linzer kosárka receptjét megtalálod itt–>

A gyümölcsös kosárka receptje:

A  krém elkészítéséhez szükséges alapanyagok:

  • 7 dkg hidegen elkészíthető vaníliás krémpor
  • 3 dl tej

A díszítéshez szükséges:

A kosárka összeállítása:

  1. Az étcsokoládé bevonót olvaszd fel gőz felett, adj hozzá 2 evőkanál étolajat. Keverd el csomómentesre, ne legyen a csoki se túl folyós, se túl sűrű.
  2. A kosárkákat peremig mártsd bele az olvasztott csokiba, majd csöpögtesd le az olvasztott csokit, tedd gitterrácsra a kosárkákat amíg megdermed a csoki.
  3. A hideg tejjel keverd ki robotgéppel a hidegen elkészíthető krémport. A krémet tedd egy csillagcsővel felszerelt habzsákba.
  4. A kosárkákat szedd le a rácsról és töltsd meg őket a krémmel.
  5. A gyümölcsöket készítsd elő, szeld fel, csepegtesd le. Rendezgesd el a krémen őket.készülő gyümölcsös kosárkák
  6. Készíthetsz csokoládé díszeket olvasztott csokiból, vagy tehetsz rá készen vásárolt csoki díszeket is.

Próbáld ki Te is ezt az isteni gyümölcsös kosárka receptet!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük