cappuccino krémes cupcake tálalva

Cappuccino krém

Ezt a cappuccino krém receptet azért szeretem, mert pillanatok alatt elkészül és nagyon finom.

Próbáld ki te is!

Cappuccino krém recept

  • 25 dkg mascarpone sajt
  • 2 dl habtejszin
  • 2 evőkanál instant cappuccinopor
  • 4 evőkanál porcukor
  • 1 csomag vaníliás cukor

A cappuccino krém elkészítése:

  1. A tejszínt egy tálba öntjük és a robotgép magas fokozatán felverjük.
  2. Ha a tejszín már kemény, hozzáadjuk a mascarpone sajtot. Ezzel már csak alacsony fokozaton keverjük. Majd kanalanként adagoljuk a cukrot és a többi hozzávalót.
  3. Ezekkel még egyszer átkeverjük és már el is készült az isteni krém.

Tanácsok a cappuccino krém készítéséhez, felhasználásához:

  • Fontos, hogy a tejszínt felhasználás előtt legalább 4 órára hűtőbe tegyük. Így tudjuk majd szépen felverni.
  • Én Hullala növényi tejszínt szoktam használni, mert ezt mindig remekül fel lehet verni és később sem folyik szét.
  • A cappuccino krémet tölthetjük tortába, piskótába, de tehetjük muffinok tetejére is.
  • Díszítéshez díszítőcsővel ellátott habzsákba töltjük és krémrózsákat nyomunk a desszertre.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük