Rólam

Sütés közben Biró Viktória

Biró Viktória vagyok. Imádok sütni. Ezt a szenvedélyemet már gyerekkorom óta gyakorlom. Több száz süteményt és tortát sütöttem már. Hobbicukrászként gyakran próbálok ki új sütemény-és tortarecepteket családom, és barátaim nem kis örömére.

Számtalan receptemet jelentettem meg már a Süss Velem Webáruház blogjában. A hatalmas sikernek köszönhetően úgy gondoltam, hogy ideje egy tematikus sütemény- és tortareceptes oldalba gyűjteni a receptjeimet, hogy könnyebben megtaláld köztük a neked megfelelőt.

Fontosnak tartom, hogy a receptjeimben pontos mennyiségeket, részletes leírásokat szerepeltessek. A Süss Velem Receptek.hu bologban kizárólag kipróbált és mások által megkóstolt (és finomnak tartott) sütemény-, torta és desszert recepteket, letesztelt sütési és tortadíszítési technikákat, információkat találsz.

Időközben felépítettem egy vállalkozást is a sütésre alapozva. Ez a Süss Velem Webáruház, ahol mindent egy helyen megtalálsz a sütéshez.

Remélem hogy a Süss Velem Receptek.hu oldalon szereplő desszertek neked is el fogják nyerni a tetszésed és örömet szerezhetsz velük a családodnak, barátaidnak.

Szép napot és jó sütést!

Biró Viktória